Naar Kenia op onderwijsexpeditie

Beste Lezers,

Ik ben Fayette van Leeuwen, een goede vriendin van Jona. Ik ga binnenkort naar Kenia op onderwijsexpeditie. In Kenia ga ik met 20 andere HBO studenten op onderzoek uit naar verschillen en overeenkomsten tussen onderwijs in de verschillende landen. Dit onderzoek doen wij door daar zelf voor de klas te gaan staan.

Een van de verschillen is dat naar school gaan in Kenia niet vanzelfsprekend is. Dit is ernstig omdat onderwijs de basis is voor een betere toekomst.

Elke student die mee gaat op deze onderwijsexpeditie heeft toegezegd om een minimum bedrag van €1250 op te halen en dat te schenken aan de school waar wij in Kenia gaan werken. Dit is een aanzienlijk bedrag en het gaat mij alleen niet lukken dit op te halen. Hierom wil ik u via deze weg om uw hulp vragen. Elk bedrag is welkom, groot en klein. Bedenk wel dat een potlood al een rijk bezit is voor een Keniaans kind.

Als tegenprestatie geef ik na terugkomst een presentatie. Hier zal ik jullie na de reis een uitnodiging voor sturen. In deze presentatie zal ik mijn belevenissen met jullie delen.

Om een goed beeld te geven over de Edukans Onderwijsexpeditie verwijs ik u naar de website van Edukans. Ook ben ik bezig een eigen website aan te maken: Fay in Kenia. Op deze site zal ik mijn bezigheden laten zien en kunnen jullie mij volgen.

Mocht u een gift over willen maken kan dat op rekeningnummer 956.9196 t.a.v. F.T van Leeuwen. Als u niet in de gelegenheid bent om een bedrag over te maken en het liever contant wil geven, laat dan hieronder een comment achter, dan wordt het mij doorgestuurd.

Hopelijk geeft u gul voor de, nu nog, kansarme kinderen in Kenia. u zou deze mail ook naar uw vrienden en familie door kunnen sturen, zodat de opbrengst mogelijk nog groter is.

Met vriendelijke groeten,

Fayette van Leeuwen

Deel dit: