Doneren?

Gevelsteen (Zeedijk 125, Amsterdam)

De Mainzer Beobachter bestaat omdat en zolang ik er plezier aan beleef. Ik vind het fijn interessante dingen te delen, het is een manier om hardop te denken en reacties te krijgen, het is prettig af en toe slap te ouwehoeren en het is nuttig zo nu en dan stoom te kunnen afblazen. Zolang ook u er plezier beleeft, is alles goed.

Dat gezegd zijnde, bloggen kost tijd. Zo nu en dan moet ik ervoor op reis. Bloggen kost dus geld. Gelukkig ben ik lid van een vennootschap en vindt mijn vennoot het niet erg dat ik een deel van de tijd wijd aan deze blog. Ook hij heeft er namelijk plezier in. Zonder deze blog zou ik echter meer geld in het laatje brengen. In feite leef ik deels op zijn kosten.

Mocht u in zijn gulheid willen delen, dan nodig ik u uit wat over te maken. Hieronder vindt u de benodigde gegevens. Ik benadruk dat dit geen verplichting is. Ik waardeer het, zeker, maar een inhoudelijke reactie om een constructieve discussie te voeren, is evenveel waard. Wat betreft uw privacy: mijn vennoot beheert de financiën en ik zal nooit weten wie hoeveel heeft overgemaakt.

Bankgegevens

NL26 INGB 0670 7911 21
t.n.v. Livius
o.v.v. Mainzer Beobachter
(vanuit België: BIC/SWIFT INGBNL2A; ING Bank Amsterdam)

Een alternatief is dat u een van mijn boeken bestelt (en liefst ook leest).

Deel dit: