Art in Space

Tintoretto, Wonderen van Sint-Marcus
Tintoretto, Wonderen van Sint-Marcus

De man die zich bedient van het pseudoniem “Dreamworker” heb ik één keer in het echt ontmoet. Al een tijdje plaatst hij, met een ijzeren regelmaat, elke ochtend een foto van een oud schilderij op de sociale media, waar hij dan een korte toelichting bij schrijft. Sinds een paar dagen heeft hij een blog: Art in Space.

Als hij, zoals ik verwacht, ook daar elke dag een schilderij zal uitleggen, is dit een blog die u zeker moet gaan volgen.

Deel dit:

2 gedachtes over “Art in Space

  1. Olav

    Bedankt voor de tip, die gaat in het lijstje erbij.

    Jona, wat ik wilde vragen: ben je bekend met het spelletje 0 A.D.? Dat is volgens mij best een grappige manier om interesse voor de oudheid te stimuleren. Het is natuurlijk niet 100% historisch verantwoord, maar men doet een welwillende poging. Het spel is nog in ontwikkeling maar je kan al een speelbare alpha-versie downloaden. Daarvoor heb je wel een beetje redelijke computer c.q. grafische kaart nodig.

Reacties zijn gesloten.