Leesvoer voor u

Wat aan het proeflezen voorafgaat: het lezen van het manuscript.

IJs en weder dienende – en daar durf ik eerlijk gezegd niet helemaal op te vertrouwen – zou ik vanaf woensdag moeten zitten werken aan de tweede proef van mijn boek over de joodse wereld aan het begin van onze jaartelling, Israël verdeeld. De datum van de publicatie, 28 oktober, komt in zicht.

Ik heb inmiddels een soort samenvatting geschreven, “Waarom joden en christenen gescheiden wegen zijn gegaan”. Die komt nog wel eens van pas als ik een lezing verzorg en de mensen na afloop iets mee wil geven. Maar u kunt het natuurlijk ook al lezen.

PDF hier. Reserveren van het boek, zodat u het 28 oktober ook heeft, kan daar.

Deel dit:

2 gedachtes over “Leesvoer voor u

  1. Goed stuk, uitstekend gedocumenteerd.

    Ik wil niet muggenziften maar: pag 4, al. 3: De verwachting dat God persoonlijk kwam ingrijpen, dat de oude wereld dan met geweld werd vernietigd en dat een nieuwe zou komen, is echter geen bewaarheid geworden.

    Bewaarheid moet natuurlijk waarheid zijn of is niet bewaarheid.

Reacties zijn gesloten.