De nadelen van de Brexit

Bij menig Ako waren dranghekken geplaatst en de bereden politie was op de been om de menigte in bedwang te houden. In sommige gemeentes hield het bevoegd gezag rekening met ongeregeldheden en had de burgemeester al een noodverordening voorbereid, klaar om te worden uitgevaardigd. Vandaag zou Ancient History Magazine in de winkels liggen en uitzinnige menigten probeerden een nummer te bemachtingen.

De spanning liep op toen bleek dat de Ako’s onvolledig waren bevoorraad. Navraag leerde dat door de Brexit niet alle verzendingen van de Britse drukkerij naar het continent mogelijk waren geweest.

De menigte keerde gelaten terug naar huis en de burgemeesters schoven de noodverordeningen weer in de la, vrezend voor wat volgende week zal brengen.

Deel dit:

6 gedachtes over “De nadelen van de Brexit

 1. Jacob Krekel

  Engelandweg. Een thema met vele mogelijkheden. Zoals. Indertijd zat behalve Ad Lansink ook Toos Grol voor het CDA in de eerste kamer. En inderdaad, na deze voorbereiding, kan het geen verrassing meer zijn dat mw Toos op de Lansinkweg in Hengelo woonde.

 2. Rob Duijf

  Allemachtig! Door omstandigheden is die release helemaal aan mij voorbij gegaan! Volgende keer beter dan maar. Is het mogelijk vooraf te reserveren, zodat je niet in de cue hoeft? Kun je ook een verzamelband bestellen? Leuk voor op Marktplaats!

  1. Ben Spaans

   Nee.
   (Ik zit al drie weken te wachten op een besteld boek dat een levertijd van 5-6 dagen zou hebben maar blijkbaar uit Albion moet komen dus…)

 3. Ben Spaans

  Blijkt het niet alleen de schuld van de Brexit, de betreffende boekhandel heeft verzuimd door te geven dat de bestelling al gearriveerd was…

  Ruimte voor andere talen…alsof we in Nederland nu massaal in het Duits gaan lezen…nou nee.

Reacties zijn gesloten.