Uitnodiging

Omslag
Omslag

Zoals de trouwe lezers van deze kleine blog weten, is mijn boek Israël verdeeld afgerond. Het is nu bij de drukker/binder en het ligt, ijs en weder dienende, 28 oktober in de boekhandels. U heeft het supersnel als u het reserveert met deze link.

Meestal wordt een boek officieel gepresenteerd en dat gebeurt ook dit keer, en wel in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden. Op zondag 23 november zullen vanaf spreken 15.30 voor u spreken:

  • Jürgen Zangenberg (RUL), De opgraving als educatief evenement
  • Jona Lendering, Bestond Jezus van Nazaret? Hoe slechte voorlichting de wetenschap schaadt

Het eerste exemplaar – u mag grinniken, want een maand na verschijning is dat natuurlijk niet écht een “eerste exemplaar” – zal worden overhandigd aan de voorzitter van de Vereniging voor Wetenschapsjournalistiek en -Communicatie Nederland, Joost van Kasteren.

Deel dit:

Een gedachte over “Uitnodiging

Reacties zijn gesloten.