Ancient History Magazine

Het Pergamonaltaar (Berlijn)
Het Pergamonaltaar (Berlijn)

Even iets heel anders. Het derde nummer van ieders favoriete oudheidkundige tijdschrift, Ancient History Magazine, is zo’n beetje klaar. Het thematische deel gaat over Pergamon, met artikelen over onder andere stadsplanning, de bibliotheek, het beroemde altaar en de troon van Satan. Die vervelende Stervende Galliër konden we niet negeren maar hebben we vakkundig weggemoffeld. Daarnaast zijn er onder andere artikelen over glas, papyrus, Romeins muntgeld en historisch revisionisme in het oude Perzië.

Nu zou het kunnen zijn dat u het tweede nummer nog niet heeft gezien, waarin we de dramatische regering van de Romeinse keizer Caracalla belichtten. Geen nood! U bestelt losse nummers in de webwinkel.

Mocht u het liever in een winkel kopen, dan kunt u terecht in het Allard Piersonmuseum in Amsterdam, bij de Amsterdamse Athenaeum-boekhandel, in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden, in Tijdschriftenhandel A-Z in Nijmegen, in het Thermenmuseum in Heerlen (binnenkort) of bij de betere buurtsupermarkt, zoals de Spar Bruno Lendering in Brummen.

Mocht u een boekhandel (of een museum) (of een betere buurtsupermarkt) hebben en ieders favoriete oudheidkundige tijdschrift willen gaan verkopen, gebruik dan de comments en dan neem ik contact op. U komt nooit meer van me af, gegarandeerd.

ahm_winkel

Deel dit: