Literaire quiz (7)

De foto hierboven heb ik een beetje bewerkt omdat, als u de naam van dit etablissement zou kunnen lezen, het antwoord op deze literaire quiz wel érg simpel te googelen zou zijn. Noem de plaats, noem de auteur die hier vaak kwam en noem ook de zanger.

Uw goede antwoord zal voor eeuwig bekend blijven, aangezien deze website wordt bewaard in het Nationaal Archief. Onsterfelijke roem dus.

Deel dit:

6 gedachtes over “Literaire quiz (7)

  1. Jan Pieter Visser

    Huis met de Pilaren
    A. Roland Holst, van wie de anecdote gaat dat hij van tijd tot tijd in de deuropening staande riep:” het kind in mij wil ijs”
    J. Brel

  2. Bergen-Binnen, vaak langs gelopen , maar Holst nooit gezien, helaas.
    DE Pilaren, kroeg in Alkmaar vond ik indertijd veel aardiger. Kunstenaars in de BKR die niks uitvoerden, niet onaardig, dat mocht van mij. Ik had een baan, vond dat prima en was niet afhankelijk van stomme commissies en ambtenaren etc. enz. Het was simpel wat harder werken, ook goed dus. Maar leuke tijd. Alkmaar was mooi.

Reacties zijn gesloten.