Lendering gaat het land uit

Gevelsteen (Oudezijds Achterburgwal, Amsterdam)

Afgelopen zondag plaatste ik hier een oproep voor een crowdsourcing-actie, met als doel een huisje in België te kunnen huren om, far from the madding crowd, aan twee schrijfprojecten te kunnen werken.

Maandag sprak ik erover met mijn zakenpartner, die het geld in de gaten houdt, en die me liet weten dat er al een flink bedrag was binnengekomen. Dat is dinsdag en woensdag behoorlijk toegenomen en toen mijn partner vanmiddag even keek naar de stand van zaken, bleek dat we het streefbedrag van €1500 hadden gehaald en zelfs overschreden.

Ik wil alle donateurs nu bedanken: dit was echt tof. Wat teveel is binnengekomen, zal ik in die twee schrijfprojecten steken. Ik denk op dit moment aan extra kaartmateriaal. Mijn voornaamste zorg is de komende dagen dat ik een enorme berg achterstallig werk van mijn bureau af krijg, zodat ik volgende week ook werkelijk aan de slag kan.

Nogmaals: dank u wel!

Deel dit:

4 gedachtes over “Lendering gaat het land uit

  1. Jeroen

    Gefeliciteerd.
    Als mijn bedragje surplus is, mag je er van mij ook een pintje van nemen, hoor!

    (of een boek kopen.. museum bezoeken… zucht)

Reacties zijn gesloten.