Bij ons in het dorp (18)

Zuidtangent

Bij ons in het dorp is de gemeente zó zorgzaam dat ze mensen waarschuwt voor niet-bestaande risico’s. Er is op dit fietspad geen paal in het wegdek te bekennen. En zo te zien was dat in 2016, toen deze foto werd gemaakt, ook al zo.

Ik weet dat de gemeente een jaar of wat geleden heeft besloten om eens wat palen uit de diverse fietspaden weg te halen, want er gebeurden teveel ongelukken en ze dienden eigenlijk nergens toe. Iets zegt me dat ze daar aan de Zuidtangent wel dat lelijke obstakel hebben verwijderd maar vergeten zijn het bord mee te nemen.

Deel dit:

7 gedachtes over “Bij ons in het dorp (18)

 1. Frans Buijs

  Je zat toch in Zuid-Frankrijk? Dan laat je die Hollandaise boule toch lekker de boule?

  1. Dirk Zwysen

   In mijn straat (Antwerpen) moest een tijdelijk bord met “oversteken” komen, maar “traversez” voldoet ook, 11 juli of niet.
   Als we in België een wegwijzer naar de verkeerde kant hebben meegenomen uit het magazijn, dan hangen we die ondersteboven.

  2. FrankB

   Dan bent u niet erg bekend met uw noorderburen. Geloof me, we zijn ongeveer even goed als jullie als het er om gaat er een puinhoop van te maken. Zie de kabinetsformatie. Wat doet men als die al weken muur en muur vastzit? Op vakantie gaan, natuurlijk. Het mooiste is nog wel dat de zaken gewoon doordraaien. Misschien nog wel beter en democratischer ook, want voor elk stukje nieuw beleid moet de demissionaire regering een meerderheid in de Tweede Kamer zien te vinden.
   Om het nog even over die andere belangrijke gemeenschappelijke hobby te hebben: wat te doen als het sterrenteam teleurstelt? Geen jonge, frisse buitenlandse bondscoach, maar een bejaarde pensionado terughalen die al bijna vergeten was hoe gras er ook al weer uitzag.
   Dit is trouwens ook een leuke.

   https://www.pekela.nl/Onderwerpen/Actueel/Nieuws/Archief/2021/Stremming_vaarroute_Pekelder_Hoofddiep

   Het zomerseizoen, als er veel boten doorheen willen, is zoveel beter geschikt dan het winterseizoen, nietwaar?

Reacties zijn gesloten.