Vergeten erfenis: een aanvulling

Volgende week spreek ik in Rotterdam over mijn boekje Vergeten erfenis. Een sympathiek aspect van de uitnodiging was het verzoek of ik een literatuurlijstje kon opgeven. Dat bleek, wonderlijk genoeg, nog niet zo gemakkelijk, maar uiteindelijk heb ik toch iets in elkaar weten te zetten waarover ik voldoende tevreden ben om het online te plaatsen. Mocht het u interesseren: het staat hier.

Het aardige was dat ik, door dit klusje, ineens mijn hele redenatie van destijds weer even moest heroverwegen. Niet dat ik nu op andere ideeën kom, maar het was leuk het plezier van het schrijven opnieuw te kunnen beleven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s