Bij ons in het dorp (22)

Bij ons in het dorp gebeurt eigenlijk nooit iets. Althans op het fietspad langs de Zuidtangent. Daar hadden ze ooit een paaltje staan, waar denkelijk nogal wat ongelukken mee gebeurden. Dus kwam er een waarschuwingsbord bij. Later besloot de gemeente dat ze dat soort paaltjes eigenlijk ook wel weg konden halen. Vervolgens vergaten ze het waarschuwingsbord bij het fietspad weg te halen.

Zo was de situatie in 2016, toen deze foto werd gemaakt. Zo was de situatie vorig jaar. En zo is het nog steeds. De bloemen in de berm naast het fietspad zijn gemaaid, maar het overbodige verkeersbord, dat alleen maar afleidt, staat er gewoon nog.

Deel dit:

9 gedachtes over “Bij ons in het dorp (22)

 1. Rob Alberts

  Nadenken, combineren en zelfstandig keuzes maken tijdens het werken is door protocollen en andere regels dan onmogelijk gemaakt.

  Wanneer het fietspad wordt opgeheven zal ook het bord verdwijnen.

  Burgers, bewoners en/of fietsers moeten vooral geduldig blijven?

  Bezorgde groet,

 2. Dirk Zwysen

  In het Ardeense Néblon-le-Pierreux is blijkbaar ooit een stuk rotshelling op de weg terechtgekomen. Dat ligt er nog steeds en de oplossing is een tijdelijk verkeerslicht voor wisselend éénrichtingsverkeer. Als je uit het oosten komt, tref je het net voor het dorp. Bizar om dan midden in de nacht, omgeven door pikdonkere bossen, plots voor een onverwacht rood licht te staan. Mijn vrouw heeft teveel griezelfilms gezien en duwde vrijwel onmiddellijk op de centrale vergrendeling.

Reacties zijn gesloten.