Een leuk kunstwerk

Ik moest een tijdje geleden in het Mediapark in Hilversum zijn, en omdat ik met de trein aankwam, vertelde degene die me ontving dat station Hilversum-Noord was verbouwd, dat het niet langer nodig was het park via de hoofdingang te betreden en dat het volstond de verlengde loopbrug te nemen.

Dat was inderdaad goede raad. Niet alleen bespaarde het me een stevige omweg, maar de verlengde loopbrug is gewoon mooi en bleek te zijn versierd met een leuk kunstwerk. Je ziet, als je naar het Mediapark loopt, aanvankelijk alleen wat kleuren en blokken, maar naarmate je dichterbij komt, herken je daarin een testbeeld. Heel mooi. Kunst zoals kunst, althans volgens mij, in de openbare ruimte moet zijn: zonder opdringerig te zijn bijdragend aan een prettige sfeer. Kortom, een geslaagd kunstwerk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s