Huishoudelijke mededeling

Gevelsteen (Egelantiersstraat, Amsterdam)

Een tijdje geleden heb ik de discussiepanelen gesloten. De aanleiding was dat er teveel anonieme commentaren kwamen. Ik weet van sommige mensen welke goede redenen ze hebben om hun naam te verbergen; maar er wordt misbruik van gemaakt en het zuigt mijn energie weg.

Ik werk nu aan een systeem waarmee mensen kunnen inloggen en vervolgens meedoen aan een discussie. Dat wordt zo makkelijk mogelijk gemaakt, maar het geeft mij iets meer vat op wie hier schrijven. Ook kan ik mensen die een gastblog schrijven, wat meer credits geven dan het flauwe “gastauteur”.

Dit gezegd zijnde: vrij onverwacht bleek het al mogelijk te reageren. Ik had dat niet zien aankomen. Daarna heb ik enkele mensen inlogcodes gegeven. In principe kunnen die reageren en ze hebben dat ook gedaan. Als dat goed loopt, ga ik in iets wijdere kring wachtwoorden uitdelen, en daarna kan iedereen ze aanvragen.

Kortom, ik werk eraan, maar het is één klus onder meerdere, dus het is niet meteen gepiept.

Deel dit: