Religie, archeologie en seks

dde

Ach ja, Rick van der Ploeg. Ik was de voormalige staatssecretaris van cultuur alweer bijna vergeten, met zijn uitspraak op de opgraving van Tiel-Passewaay dat hij zou willen dat archeologie wat meer sexy was. Hij wordt vandaag op zijn wenken bediend: playmate Donna d’Errico heeft besloten dat ze de Ark van Noach wil gaan zoeken. Het staat in The Guardian, dus het is waar.

Jammer genoeg gaat ze niet naar Turkije, want er zijn doodsdreigingen geuit. Dat is natuurlijk niet goed te praten, maar ik ben toch wel opgelucht dat voor één keer de te verwachten archeologische prietpraat in de kiem is gesmoord (1, 2, 3).

Dus jammer Rick. Geen sexy archeologie. Wetenschap is alleen maar interessant en leuk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s