Facebookfoto’s

Hunebed D15.

In de afgelopen tien jaar zullen mijn zakenpartner en ik zo’n 80.000 foto’s hebben gemaakt, van de Muur van Hadrianus in Engeland tot Lahore in Pakistan, en van Ghat in Libië tot Mashhad in Iran. Zo’n 50.000 daarvan zijn bruikbaar voor didactische doeleinden, en een groot deel daarvan staat op de Livius-website. Die gaan dus over de Oudheid, maar het beperkt zich daar niet toe.

Ik heb er nu ook zo’n 4000 geplaatst op mijn Facebookpagina; niet op de allerhoogste kwaliteit, want dat vreet ruimte. Niettemin, vooral het materiaal uit het Nabije Oosten is de moeite waard. Als het om antieke zaken gaat, is er vaak wel een link naar de uitleg; anders zul je het moeten doen met een geografische aanduiding. Ideaal voor werkstukken, of ter voorbereiding van een vakantie.

Het spul staat hier, maar je hebt een Facebook-account nodig. Als je daarin geen zin hebt, wat ik me goed kan voorstellen, kun je jezelf altijd nog Hans Worst of Nomen Nescio noemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s