5 gedachtes over “Bij ons in het dorp (9)

  1. Niet alleen in Jona´s dorp hoor. In ons dorp ligt in het park is een fietspadkruising met een auto-inrit ernaast waar op een luttel aantal vierkante meters acht borden staan. Kennelijk is de gemeente als de dood een claim aan de broek te krijgen in geval van een ongeluk. Een andere reden valt voor dit soort wildgroei nauwelijks te bedenken.

  2. Luberta

    Ik zie een niet onbelangrijk lichtpuntje: alle borden staan bóven hoofdhoogte en dat zie je nogal eens anders. Voor blinden (zoals mijn man) en slechtzienden is de straat vaak een jungle vol gevaren. Mijn man is een aantal jaar geleden overleden maar ik blijf op straat alert op struikelblokken, te laag hangende verkeersborden en andere aanwijzingen en trottoirs die zonder waarschuwing overgaan in rijbanen. Dat is een tweede natuur geworden, die ik wel niet meer kwijt zal raken. Dus ik kijk met een iets andere blik naar de bordenchaos die ook ik afschuwelijk vind.

  3. Marcel Meijer Hof

    Dit is toch de gebruikelijke handelswijze in de omgang met werelderfgoed en beschermd stadsgezicht, of ben ik abuis ? Tegelijkertijd worden extra faciliteiten aangeboden aan de wildgroei van gestalde fietsen.

Reacties zijn gesloten.